Site icon TLIFE

Κέλλυ Κελεκίδου: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού από τον Νίκο Κουρκούλη – «Θα το ανακοινώσω εγώ, αν έχω κάτι να πω»

Η solo εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου στον πρόσφατο γάμο της αδελφής της, στάθηκε αφορμή να ξεκινήσουν οι φήμες ότι έχει χωρίσει από τον Νίκο Κουρκούλη.

Η κάμερα της εκπομπής Buongiorno και η Ευάννα Ζουμπούρογλου συνάντησαν την Κέλλυ Κελεκίδου στα backstage της φωτογράφισης για την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων και η τραγουδίστρια απάντησε στα δημοσιεύματα.

«Δεν ξέρω τι γράφτηκε για τον γάμο της αδελφής μου. Ο Νίκος (σ.σ Κουρκούλης) ήταν εκεί πέρα, καμάρωσε και την αδελφή μου και τα παιδιά, που όλοι μαζί την πήγαμε ως νύφη. Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές και τις ζεις οικογενειακά», σχολιάσε η Κέλλυ Κελεκίδου για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απουσία του συζύγου της από τον γάμο της αδελφής της, πυροδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τα σενάρια κρίσης και ενδεχόμενου χωρισμού για το ζευγάρι.

«Όταν έχεις να πεις και να ανακοινώσεις κάτι, το κάνεις πρώτος απ’ όλους εσύ ο ίδιος. Οπότε, αν έχω κάτι να πω, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή αλλά και γενικότερα, είμαι εδώ για να το ανακοινώσω εγώ», ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο κλείνοντας το θέμα η Κέλλυ Κελεκίδου.

© 2024 tlife.gr