Κολωνός: Αυτοψία του Live News στο Airbnb που βίαζαν την 12χρονη

Το Live News βρέθηκε για πρώτη φορά μέσα στο διαμέρισμα του μαρτυρίου της 12χρονης, το οποίο αναγνώρισε στην τελευταία της κατάθεση. Σε αυτό που όπως είπε την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος και την εξέδιδε.

Σε παιδεραστές που είχαν φροντίσει να κλείσουν ραντεβού έναντι 50 έως ακόμα και 100 €, για να κακοποιήσουν σεξουαλικά μια μαθήτρια της 6ης Δημοτικού.

Ένα 6όροφο Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, με την είσοδο της πόρτας να ξεκλειδώνει με κωδικό και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση φρίκης, να έχει κάθε φορά το κατάλληλο κλειδί από το διαμέρισμα που είχε κλείσει, για να ξεκλειδώσει και να ξεκινήσει το ίδιο άρρωστο έργο. Ο βιασμός της 12χρονης που εμπορευόταν κ όπως έχει παραδεχτεί από την πρώτη στιγμή, κακοποιούσε κάθε φορά, πρώτα εκείνος.

Οι αστυνομικοί δείχνουν στην 12χρονη καρέ όπως αυτά. Με το κρεβάτι που υπήρχε και την τηλεόραση που ήταν κρεμασμένη σε τοίχο, το μπάνιο του διαμερίσματος, τη μικρή κουζίνα και το υποτυπώδες σαλόνι με τα σκαμπό, δίπλα από τα παράθυρα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News η ανήλικη αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το δωμάτιο και είπε ότι τις νύχτες που πήγαινε σε αυτό, την περίμενε κάθε φορά ένας πελάτης, που είχε πληρώσει το αντίτιμο της κακοποίησης.

«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

 

Εκτός από το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή αναγνώρισε και αυτό τον οίκο ανοχής κοντά στην Ιερά Οδό. Σε αυτόν τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για την ίδια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164