Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Προγραμμάτισα τη γέννα του πρώτου μου παιδιού για να έχει ωροσκόπο Δίδυμο και όχι Αιγόκερω»

Στα εγκαίνια του νέου εστιατορίου του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου συνάντησαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Πέμπτης 30/5 λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η παρουσιάστρια που βρίσκεται σε πολύ προχωρημένη εγκυμοσύνη, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες περιγράφοντας τα συναισθήματά της.

«Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Βεβαίως και σκέφτομαι την τηλεοπτική μου επιστροφή. Αγαπάω πολύ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου και θέλω να γυρίσω, όταν με το καλό μπορέσω. Θα δείξει αν θα επιστρέψω άμεσα» είπε σε άλλο σημείο.

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε, «Το ζώδιο δεν το ορίζεις. Τι να κάνεις, να του αλλάξεις τον μήνα; Δε γίνεται. Τον ωροσκόπο μπορείς. Τον πείραξα τον ωροσκόπο στο πρώτο μου παιδί. Ήταν καισαρική, Θα γινόταν Αιγόκερως αλλά του βάλαμε και λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy. Με την ώρα που βόλευε τον γιατρό θα είχε ωροσκόπο Αιγόκερω αλλά λέω άστο».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164