Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού – Φωτογραφίες

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζονται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε φωτογραφίες του τραγουδιστή με την αγαπημένη του σε πιο τρυφερά τετ α τετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια βρέθηκαν και στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται, η Έλλη Κοκκίνου και ο Λευτέρης Πανταζής. 

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού τους απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στο νυχτερινό κέντρο και όπως θα δεις έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. 

Οι εικόνες προβλήθηκαν στο Πρωινό:

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούν στις δημόσιες εμφανίσεις τους. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164