Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκαλύπτει πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε – «Ατρόφησε το πόδι μου, πέρασα πολύ δύσκολα»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε καλεσμένος μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του, για την επιθυμία να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε 

«Πέρασα μερικούς από τους πιο δύσκολους μήνες της ζωής μου. Έχω δυο κήλες στη μέση. Σε αυτό χρειάζεται να γυμνάζεσαι, να δυναμώνεις κοιλιακούς, ραχιαίους. Λόγω του tour που έκανα σε όλο τον πλανήτη, δεν προλάβαινα να γυμναστώ. Στην περιοδεία έπαθα κρίση, δύο ημέρες πριν από τη συναυλία στο Barkley Center, βγήκε η κήλη και ακούμπησε πάνω στο νεύρο και τον μυελό, και έπεσε το τέλμα στο πόδι, έσερνα το πόδι μου. Μου έβαλαν κορτιζόνη στη σπονδυλική στήλη. Το περνάει πολύς κόσμος αυτό, η μέση είναι δύσκολο πράγμα.

Από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, δεν ένιωθα το πόδι, ατρόφησε το πόδι μου, είχα προβλήματα στη μέση. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Δεν ήθελα να πω κάτι αλλά ευτυχώς το ξεπεράσαμε και με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών για να μπορέσω να ανταπεξέλθω ξανά» αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Ένιωθα άσχημα για τον κόσμο της Θεσσαλονίκης γιατί δεν έδωσα το 100% μου. Τώρα ξεκίνησα ξανά φυσικοθεραπείες και γυμναστήριο. Όλα καλά τώρα» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr