Κωνσταντίνος Αργυρός: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας του – «Κρέμασε το πέλμα και έσερνα το πόδι μου»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και στην εκπομπή «Το Πρωινό» μέσα από το ιστορικό Royal Albert Hall του Λονδίνου λίγο πριν την μεγάλη συναυλία που θα δώσει σε λίγες ημέρες.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει στη μέση του και τον ταλαιπώρησε σε τεράστιο βαθμό πριν μερικούς μήνες.

«Έχω πάρα πολλά χρόνια αυτό το πρόβλημα. Έχω δύο κήλες στη μέση, πολύ μεγάλες πλέον, που μου κόβουν την παροχή ρεύματος στο πόδι κατά διαστήματα. Δεν είναι εύκολο, το αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο. Η δικιά μου φάση ήταν πιο προχωρημένη από ό,τι συνήθως. Κρέμασε το πέλμα. Δεν το αισθανόμουν. Το έσερνα το πόδι. Είχε αδυνατίσει το πόδι, είχαν φύγει όλες οι τρίχες. Πέρασα αρκετά δύσκολα εκείνη την περίοδο. Ξεκίνησε από τον Νοέμβρη και σταμάτησε γύρω στο Πάσχα. Έκανα τα πάντα, ενέσεις, πήγαινα σε όλους τους γιατρούς. Γύρισα όλη την Ελλάδα. Σε όποιον μίλαγε ελληνικά, πήγαινα για να με διορθώσει. Δεν ήμουν καλά ούτε ψυχολογικά» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Έλεγα πως δεν αντέχω άλλο, κάτι πρέπει να γίνει. Το βράδυ ήμουν στην πίστα με χάπια και ενέσεις. Είχα απηυδήσει! Ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα στον Παΐσιο. Είπα πως “μετά από 7 μήνες δεν αντέχω άλλο, βοήθα με, κάνε κάτι”. Δεν μπορούσα ούτε να δουλέψω, ούτε να πάω στο στούντιο. Ήμουν μη λειτουργικός! Γυρίζω στην Αθήνα και πατάω στον κινητό μου “φυσικοθεραπευτής Κολωνάκι”. Είναι δίπλα από το σπίτι μου και είναι ο άνθρωπος που μέσα σε μια εβδομάδα με έκανε να νιώσω καλά και μου έλυσε το πρόβλημα… Εκείνη την περίοδο πήγα σε ψυχολόγο για να με βοηθήσει, δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ», περιέγραψε ο ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δες το απόσπασμα μετά το 20:00′:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164