Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας φρόντισε να βάλει την υπογραφή του στον επαναληπτικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τη Σκωτία στο Χάμπντεν Παρκ για το Nations League.
Η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα με τη Σκωτία από πρώτο ημίχρονο. Μετά τον Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Καρέτσα με την Ελλάδα να σημειώνει μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 0-3
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Σκωτία, όταν το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαρτίου και έκλεψε τις εντυπώσεις μπαίνοντας στο γήπεδο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας έχει γεννηθεί στις 19 Νοεμβρίου του 2007 στο Γκενκ από Έλληνες μετανάστες και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την τοπική ομάδα, δείχνοντας από μικρός ότι αναμένεται να κάνει μια σπουδαία καριέρα.
Οι εμφανίσεις του στο Βέλγιο, έκαναν τους ανθρώπους της χώρας να τον επιλέξουν στις μικρές Εθνικές ομάδες, με τον ίδιο να έχει παρουσία σε όλα τα μικρά κλιμάκια των Βέλγων. Ωστόσο η επιθυμία του ήταν να φορέσει τα «γαλανόλευκα» κάτι που εν τέλη έγινε πραγματικότητα.
Η ΕΠΟ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν αρκετές συναντήσεις με την πλευρά του ίδιου και της οικογένειας του, με τον νεαρό Κωνσταντίνο να ακούει την καρδιά του και να λέει το ναι, καθώς η επιθυμία του ήταν να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδας.
Κωνσταντίνος Καρέτσας – Οι γονείς του, το στήριγμά του
Τίποτα ωστόσο δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τους γονείς του, οι οποίοι όχι μόνο ανακάλυψαν το ταλέντο του γιου τους αλλά έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να το αναπτύξει όσο περισσότερο μπορούσαν. Ο Βάιος και η Ειρήνη Καρέτσα στηρίζουν απόλυτα τον γιο τους και είναι άκρως περήφανοι για εκείνον!
Ο νεαρός Κωνσταντίνος έχει ακόμη έναν αδελφό και όπως θα δεις σε φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει, οι γονείς τους στα social media, ζουν όλοι μαζί στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Η οικογένεια Καρέτσα λατρεύει τις βόλτες και τα ταξίδια και γονείς και παιδιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.
«Δεν τον πιέσαμε καθόλου οι γονείς. Για να παίξεις με την εθνική θα πρέπει να μιλήσει η καρδιά. Πρέπει να αισθανθεί ο ίδιος για ποια εθνική θα παίξει. Μίλησε η καρδιά του και διάλεξε την Ελλάδα. Εκείνος που μας προσέγγισε ήταν ο Τοροσίδης. Ο Βασίλης έχει δει τον Κωνσταντίνο πάρα πολλές φορές σε διάφορα τουρνουά, ήρθε στον αγώνα με την Μπριζ μαζί με τον Παπαδόπουλο. Τους φιλοξενήσαμε και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία με την Εθνική Ελλάδος. Δεν μας πίεσαν, γνώρισαν τον Κωνσταντίνο, το πως αισθάνεται, πως είναι σαν άνθρωπος. Γνωρίσαμε και τον Σαλπιγγίδη που τον είχα αδυναμία και σαν ποδοσφαιριστή και είναι εξαιρετικός άνθρωπος αλλά και τον Γιοβάνοβιτς.
Ο Κωνσταντίνος είχε πάρει την απόφαση του μέσα του καιρό πριν. Ήρθαν οι άνθρωποι και το δήλωσε. Πάντα μας έλεγε ξέρω ποια ομάδα θα διαλέξω. Η καριέρα με την Εθνική είναι κάτι το διαφορετικό, είναι τιμή να παίζεις με την ομάδα αυτή. Και από το Βέλγιο μας προσέγγισαν με ωραίο τρόπο και ήθελαν να τον εξελίξουν προκειμένου να διαδεχθεί τον Ντε Μπρόινε. Είναι μεγάλη τιμή» είχε δηλώσει ο πατέρας του στην ίδια συνέντευξη.
UEFA NATIONS LEAGUE 2025 / ΣΚΩΤΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ