Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Η δημόσια καταγγελία λίγες ημέρες πριν πεθάνει – «Ήθελε να μου πάρει τις μετοχές»

Συνεχίζεται το θρίλερ του θανάτου του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, του μετόχου με το 25% του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel. Το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου έφερε στο φως ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνιστή τον «καναλάρχη», ο οποίος λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή κατήγγειλε συγγενικό του πρόσωπο ότι προσπάθησε να του πάρει τις μετοχές του Kontra Chanell με δόλιο τρόπο.

Η καταγγελία λίγες ημέρες πριν πεθάνει  

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω ανέβηκε στις 10 Απριλίου 2023 στα social media και το ερώτημα που γεννάται είναι: γιατί θέλησε σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή να δημοσιοποιήσει αυτό το βίντεο ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, ενώ η ιστορία με τις μετοχές του ανήκει στο 2021;

«Γεια σας! Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας και θέλω να δηλώσω δημόσια, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια γι’ αυτά που μου συμβαίνουν. Προ καιρού, ένας (…) πήρε την υπογραφή μου σε ένα χαρτί, μου είπε ότι αυτό το χαρτί είναι για φορολογικούς λόγους, όμως μετά από καιρό διαπίστωσα, ότι αυτό ήταν ψέμα. Ήθελε να μου πάρει τις μετοχές λέγοντας ότι εγώ του χρωστάω χρήματα» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο μέτοχος του 25% του Kontra Channel.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164