Κωνσταντίνος Πλεύρης για την 49χρονη Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και μορφωμένη»

Μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μίλησε στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο για τη σχέση τους. 

Όπως εξομολογήθηκε, ο 83χρονος νομικός και συγγραφέας, το πρώτο πράγμα που πρόσεξε πάνω στην 49χρονη ήταν η εμφάνισή της.

-Περιμένατε ότι η γνωστοποίηση της σχέσης σας θα προκαλούσε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον;

Εγώ σχετίζομαι μία ωραία κοπέλα. Για ποιο θέμα απασχολεί; Για να καταλάβω, γιατί ενδιαφέρει το κοινό εάν εγώ παντρευτώ ή δεν παντρευτώ μια κοπέλα; Γιατί ενδιαφέρει; Άλλωστε μας αφήνει αδιάφορους το τι λένε οι τρίτοι.

-Ήταν αρκετοί οι άνθρωποι οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί σας;

Πάρα πολλά τηλέφωνα, πάρα πολλά τηλέφωνα και με συνεχάρησαν για το γούστο μου!

-Το πρώτο πράγμα που εσείς προσέξετε όταν τη συναντήσατε για πρώτη φορά, ποιο ήταν;

Το πρώτο πράγμα, φυσικά την εμφάνιση, πάρα πολύ όμορφη. Δεν είναι μόνο όμορφη, είναι και μορφωμένη, διότι έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και είναι και ένας πολύ καλός ελκυστικός χαρακτήρας. 

-Τώρα που είδατε τις διαστάσεις που πήρε, σκέφτεστε ενδεχομένως περισσότερο και να προχωρήσετε στην επισημοποίηση;

Δεν το σκεφτόμαστε ακόμη.

-Έχετε κάποια κοινωνική ζωή μαζί της;

Ασφαλώς. Εμείς κάθε μέρα, κάθε βράδυ βγαίνουμε μαζί. Κάθε βράδυ, όχι περιοδικώς, κάθε βράδυ βγαίνουμε μαζί.

– Είστε και σε παρέες ή είστε οι δυο σας μόνο;

Μόνοι μας πάμε. Τρώμε έξω και απόψε θα φάμε. Αποφεύγω με τη δημοσιότητα.

– Έχει τύχει να σας πλησιάσουν, να σας χαιρετήσουν ή ενδεχομένως και κάποιο αδιάκριτο βλέμμα να αντιληφθείτε;

Ναι, βεβαίως. Είναι κάτι φυσικό δεν μας ενοχλεί, διότι έχουμε ως αρχή να μη δίνουμε σημασία στους τρίτους. 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164