Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Πλεύρης για Τζόρτζια Σιακαβάρα: «Έχω έναν συναισθηματικό δεσμό» – Οι λεπτομέρειες της γνωριμίας τους

Είναι γνωστό ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και η διαφορά ηλικίας του 84χρονου δικηγόρου και πατέρα του πρώην Υπουργού Θάνου Πλεύρη, Κωνσταντίνου Πλεύρη με τη 49χρονη πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα το αποδεικνύει. Η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα από το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time που τους ήθελε να ανταλλάζουν σύντομα όρκους αιώνιας δέσμευσης…

«Είναι μια προσωπικότης και εγώ δε θα σχετιζόμουν με ένα πρόσωπο που δεν είναι προσωπικότης». Έτσι περιγράφει, μιλώντας στο T-live και στην Πόπη Παπαδοπούλου ο γνωστός δικηγόρος Κωνσταντίνος Πλεύρης τη σύντροφό του, τραγουδίστρια, ηθοποιό και μοντέλο με την οποία μοιράζονται τη ζωή τους, τους τελευταίους μήνες.

«Με την κυρία Σιακαβάρα έχω έναν συναισθηματικό δεσμό και αυτό τα λέει όλα. Ούτε διαψεύδω, ούτε την επιβεβαιώνω την είδηση του γάμου» δήλωσε.

Για τη γνωριμία της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη μίλησε αποκλειστικά στην Πόπη Παπαδοπούλου και το T-live και η Τζόρτζια Σιακαβάρα…

-Πού γνωριστήκατε;

Σε μια εκδήλωση.

-Εκείνος σας προσέγγισε; Πώς έγινε η γνωριμία;

Κάποιος μας γνώρισε. «Χαίρετε», «χαίρετε». Ο κύριος τάδε, η κυρία τάδε. Το πώς θα εξελιχθεί αυτό, κανείς δεν ξέρει, για κανέναν μας.

-Είναι στα άμεσα σχέδιά σας ο γάμος; Η επισημοποίηση της σχέσης;

Επισημοποιημένη είναι. Αυτό είναι κάτι άλλο, είναι δικό μας θέμα, δεν είναι νομικό ενός γάμου.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δε χρειάζεται συστάσεις. Γνωστός για τις εθνικιστικές και αντισημιτικές του ιδέες, δηλώνει υμνητής του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά και του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Στενή υπήρξε η σχέση του με στελέχη της Χούντας των Συνταγματαρχών, ενώ για πολλά χρόνια κατά τη μεταπολίτευση πέρασε στο πολιτικό περιθώριο. Αυτά όμως δεν απασχολούν την εκλεκτή της καρδιάς του…

Τι να πω; Ο καθένας έχει τις δικές του. Κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του, δε θα κρίνω κανενός την… Πολλά με γοήτευσαν, που δε χρειάζεται να αναφέρω. Τα ξέρω εγώ…» σημείωσε στο T-live η 49χρονη καλλιτέχνιδα.

Σκληροπυρηνικός ιδεολόγος του εθνικισμού ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ανέλαβε την υπεράσπιση του Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού. Ο ναζιστικός του χαιρετισμός μέσα στη δικαστική αίθουσα προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, τη διαγραφή του από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών αλλά και ρήγμα στη σχέση του με τον γιό του, Θάνο Πλεύρη.

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και μητέρα του Θάνου, Νίκη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2020 όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Τρία χρόνια μετά μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του 84χρονου δικηγόρου…

-Είναι στα άμεσα σχέδιά σας και η επισημοποίηση της σχέσης με κάποιον γάμο;

Κανείς δεν ξέρει αυτό, κανείς δεν ξέρει για κανέναν μας.

-Αφήνετε ανοιχτό το ενδεχόμενο, έτσι;

Ενδεχόμενο φυσικά, εφόσον υπάρχει η σχέση. Μέχρι εκεί αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο…

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα όπως είναι το καλλιτεχνικό της στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές, ως ηθοποιός. Το έντονο γαλάζιο βλέμμα της μαγνητίζει την κάμερα, αλλά και τα μάτια του Κωνσταντίνου Πλεύρη, όταν την είδε πρώτη φορά σε μια εκδήλωση….

-Πώς έγινε αυτός ο δεσμός; Πώς βρεθήκατε και γνωριστήκατε;

Έχουμε γνωριστεί εδώ και 3 μήνες περίπου…

-Πώς έγινε αυτή η γνωριμία;

Μέσω κοινών φίλων…

Οι δυο τους μοιράζονται πλέον την κοινή τους ζωή, ερωτευμένοι και αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας….

© 2024 tlife.gr