Κωνσταντίνος Πλεύρης: Η ενόχληση με ερώτηση για την προσωπική του ζωή – «Αυτό είναι κάτι προσωπικό, δεν θα το συζητήσουμε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» μίλησαν η Τζώρτζια Σιακαβάρα και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης το βράδυ της Τέταρτης 31/7 που βρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο 83χρονος νομικός και η 49χρονη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψαν τους λόγους για τους οποίους τσακώνονται.

«Με τη Γεωργία τσακωνόμαστε κάθε μέρα χωρίς λόγο, αν τσακώνεσαι με λόγο είναι σοβαρό. Αν της αρέσει να γίνει παρουσιάστρια μιας πρωινής εκπομπής, δεν με πειράζει», ανέφερε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να τη δούμε στο μέλλον στον ρόλο της παρουσιάστριας, η Τζώρτζια Σιακαβάρα απαντά: «Και ναι και όχι. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δεν με αντιπροσωπεύουν. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσα να με έβλεπα στην τηλεόραση αλλά εξαρτάται και από τους συνεργάτες, όπως συμβαίνει και στο θέατρο».

Κλείνοντας, όταν το ζευγάρι ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο γάμο που έχει τελεστεί μεταξύ τους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ξεκαθάρισε στη ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ: «Το αν έγινε ο γάμος μας είναι κάτι προσωπικό και δεν θα το συζητήσουμε. Δεν δίνουμε σημασία στα αρνητικά σχόλια. Βγάζουν κακία και δεν μας ενδιαφέρει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164