Αποκλειστικό T-Live

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η τηλεοπτική εμφάνιση στις «Οικογενειακές Ιστορίες» – Έπαιξε σε επεισόδιο για τον εθισμό στον τζόγο

Ήταν το 2010, τότε που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ως άνεργος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Κι όμως, παρά τη… μαύρη ψυχολογία του, βρήκε τρόπο να ξεφύγει. Πώς; Με μια guest εμφάνιση σε μικρό ρόλο στη σειρά «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων.

Σε μια περίεργη σύμπτωση, το συγκεκριμένο επεισόδιο που προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2010, μιλά για τον εθισμό στον τζόγο, ενός άνδρα που κέρδισε χιλιάδες ευρώ σε τυχερό παιχνίδι.

Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα του τα χρήματα στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

Ο… «Άλλος Άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο. Όλα αυτά στο πλαίσιο του ρόλου που υποδυόταν.

Για τη συμμετοχή του στη σειρά, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ιδιαίτερα περήφανος, αφού φρόντισε να τη γνωστοποιήσει ως έκπληξη στους διαδικτυακούς του φίλους…

Και όπως φαίνεται από τα σχόλια, οι φίλοι του είδαν με ιδιαίτερο χιούμορ το παρθενικό του βήμα στην υποκριτική…

Δες στο βίντεο του T-live πλάνα με τον… ηθοποιό Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο:

Διάβασε επίσης:

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Τον είδα να βάζει λεφτά σε μια άλλη ξανθιά κυρία» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον «Άλλο Άνθρωπο»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164