Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Νέα καταγγελία από εθελοντή του «Άλλου Ανθρώπου» – «Είχε παίξει πάνω από 60.000 ευρώ σε 1,5 μήνα»

Μία νέα καταγγελία κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, του επικεφαλής του «Άλλου Ανθρώπου» που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απάτη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η καταγγελία προέρχεται από έναν εθελοντή της Κοινωνικής Κουζίνας το 2022 στην κάμερα του T-live. «Έμεινα άνεργος και απευθύνθηκα στην Κοινωνική Κουζίνα. Όταν πήγα την πρώτη φορά με έδιωξαν κακήν κακώς, λέγοντάς μου όταν δεν έχουν να μου δώσουν τίποτα. Είχα πει ότι δεν έχω ούτε γάλα, ούτε πάνες για τα παιδιά μου. Κι όμως δεν μου έδωσαν» ανέφερε ο εθελοντής στη Ρένα Κουβελιώτη.

Για τα… μέτρα που έπαιρναν μετά από καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ο εθελοντής είπε στο T-live: «Με μάσκα covid να καλύπτουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου και όσο μπορούμε πιο σκυφτά το κεφάλι» και πρόσθεσε ότι όποιος τολμούσε να φέρει αντίρρηση στον «Άλλο Άνθρωπο» δεχόταν ύβρεις και χειροδικίες.

«Το μικρότερο ποσό που είχαμε σηκώσει με τις κάρτες σε μία ημέρα ήταν 2.500 ευρώ και το μεγαλύτερο 8.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα τα χρησιμοποιούσε σε στοιχηματικές εταιρίες που έπαιζε μέσω κινητού τηλεφώνου. Μέσα στην Κοινωνική Κουζίνα υπάρχει ένας υπολογιστής, μαζευόταν εκείνος με άλλα συγγενικά του πρόσωπα και έπαιζαν. Μετρούσαν τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό και πρέπει να ήταν πάνω από 60.000 ευρώ σε ενάμιση μήνα» σημείωσε ο εθελοντής στην κάμερα του Alpha.

Δες αναλυτικότερα όλα όσα είπε στο βίντεο του T-live:

© 2024 tlife.gr