Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – «Που βρήκατε τα λεφτά για τα φρουτάκια;»: Η έντονη αντίδραση στην κάμερα μετά την ερώτηση

Στο κτήριο της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», εκεί όπου βρίσκεται ο ελεγχόμενος ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος βρέθηκε η κάμερα του T-live και η Ρένα Κουβελιώτη.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον επικεφαλής του «Άλλου Ανθρώπου» για πρώτη φορά αναφορικά με το πού έβρισκε τα χρήματα για να παίζει φρουτάκια, σύμφωνα με τις δεκάδες καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων.

«Όχι αγάπη μου, δεν είναι αυτή η απάντηση» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και προχώρησε στα ενδότερα. Υπό το βάρος των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα υπέρογκα ποσά από δωρεές που κατέληγαν στον τζόγο και με την έρευνα των Αρχών να είναι σε εξέλιξη, ο δημιουργός του «Άλλου Ανθρώπου» δήλωσε έτοιμος να τον κρεμάσουν αν όλα αυτά αποδειχτούν!

«Αν αποδειχτεί στην έρευνα, ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του «Άλλου Ανθρώπου» και τα έκανα τζόγο, τότε να πάω φυλακή και να με κρεμάσουν» δήλωσε στο T-live.

Οι ερωτήσεις που βρίσκονται στα στόματα όλων όσοι στήριζαν με δωρεές τη δράση της κοινωνικής κουζίνας και έχουν σοκαριστεί υπό το βάρος των καταγγελιών δε βρίσκουν απάντηση. Στο πλευρό του «Άλλου Ανθρώπου» βρίσκεται καθημερινά ο συνήγορός του, κ. Νίκος Αλεξανδρής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164