Κωνσταντίνος Βασάλος για Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: «Είναι στενάχωρο να βλέπεις δύο φίλες να καταλήγουν έτσι για τα λεφτά»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε με νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

Για μια ακόμη φορά, ο στενός συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, σχολίασε τηλεοπτικά θέματα του Μαρτίου, ανάμεσα σε αυτά και τη συνέντευξη που παραχώρησε η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή Buongiorno.

«Δεν περίμενα να ακούσω κάτι άλλο από την Χριστοπούλου γιατί πήγε και έδωσε για συνέντευξη για να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως έκανε και η Ηλιάνα στον Αρναούτογλου. Η καθεμία λέει τη δικιά της πλευρά, εγώ δεν ξέρω τι έχει συμβεί είναι πολύ μπερδεμένο γιατί έχει να κάνει με λεφτά και συμβάσεις. Όλο αυτό θα το απαντήσει το δικαστήριο. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο να βλέπεις δύο φίλες να καταλήγουν σε αυτό το σημείο για τα λεφτά. Όταν μπλέκει τη φιλία με τη δουλειά ή τη σχέση με τη δουλειά, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει η ρήξη. Καλό είναι να διαχωρίζουμε τις σχέσεις».

«Πρέπει να είναι πολύ στενή και ειλικρινής η σχέση που θα έχεις με τον άλλο για να μπεις στη διαδικασία να κάνεις και δουλειά μαζί του.  Η Ηλιάνα ήταν η κότα με τα χρυσά αυγά για την Έλενα Χριστοπούλου», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164