Κωνσταντίνος Βασάλος σε Ελένη Χατζίδου: «Όταν παίρνετε αποσπάσματα από αυτή την εκπομπούλα, να λέτε ευχαριστώ»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του Raw House στο Youtube, σχολίασε τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. 

Όταν έφτασε στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στα σχόλια που έκανε για εκείνον η παρουσιάστρια πριν δύο εβδομάδες, όπου είχε πει: «Πολύ καλό παιδί είναι αλλά όταν ξεκινάς να δουλεύεις και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα 5 χρόνια και στα 6 και είσαι τώρα στα 7. Ε, δεν είναι και τόσο… Πρέπει να πει και ευχαριστώ που του δόθηκαν τόσες ευκαιρίες».

Ο παρουσιαστής απάντησε χαρακτηριστικά: «Βγήκε η Χατζίδου και είπε ότι πρέπει να πω ευχαριστώ, λέει, για όσες ευκαιρίες μου δόθηκαν στην τηλεόραση. Πρέπει να πει η Χατζίδου ευχαριστώ σε εμένα για το υλικό που της δίνω και παίζει στην εκπομπή. Και τα πόσα πεσιματικά μου κάνουν και απαντάω στην εκπομπή. Αν δεν έκανα εγώ αυτά, δεν θα σχολίαζαν και αυτοί 20 λεπτά στην εκπομπή».

«Εγώ να πω ευχαριστώ στην ελληνική τηλεόραση και δεν είμαι αγνώμων. Δεν χρωστάω σε κανέναν, δεν μου έκανε κάποιος τη χάρη να με πάρει σε ένα κανάλι να δουλέψω. Και όταν παίρνετε αποσπάσματα από αυτή την εκπομπούλα, να λέτε κι εσείς ευχαριστώ που βγάζετε ένα ωραίο 20λεπτο, μια ενότητα και κράζετε. Να είμαστε ισορροπημένοι και να ξέρουμε τι λέμε» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δες το απόσπασμα μετά το 5.39:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164