Κωνσταντίνος Βασάλος: Συγκινήθηκε με το φιλί Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη στο Survivor

Στο «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκε η σκηνή από το αποψινό επεισόδιο (9/1) του Survivor, όπου Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε συγκινημένος με την τρυφερότητα του ζευγαριού μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους συνεργάτες του να τον… τρολάρουν!

«Μου σηκώθηκε η τρίχα, δες εδώ. Ανατρίχιασα. Είναι δύο παιδιά ερωτευμένα, παιδιά ανατρίχιασα! Είναι συγκινητικό γι’ αυτό. Εμένα μου αρέσει» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν το πιστεύει ότι μιλάει τόσο, έχει κλείσει η φωνή του» έσπευσε να σημειώσει με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ ο Παύλος Σταματόπουλος σχολίασε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο:  «Είναι ακόμα τσουτσουριασμένος αυτός».

«Συγκινήθηκες; Παιδιά, βούρκωσε» ρώτησε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον ίδιο να εξηγεί:  «Δε συγκινήθηκα με τα συγκεκριμένα παιδιά, η εικόνα μου άρεσε πάρα πολύ. Εγώ δε φιλήθηκα μέσα στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν ζευγάρι μέσα. Είναι πολύ αυθόρμητοι κι εμένα αυτό μου αρέσει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164