Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Τι συμβαίνει ανάμεσά τους; Το unfollow που γεννά ερωτηματικά

Ο Κώστας Φραγκολιάς προχώρησε σε δηλώσεις στη Σοφία Μανουσακίδου και στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο ίδιος, παραδέχτηκε πως είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αποφεύγοντας να περάσει σε λεπτομέρειες. «Δύσκολο, ζόρικο το Σαββατοκύριακο με διάφορα γεγονότα. Τα προσωπικά μας τώρα θα λέμε; Περνάμε περίεργες μέρες γενικότερα» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος μετρά 8 χρόνια σχέσης με την Δώρα Πατσιώτη. 

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου μου με την σύντροφό του, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Τα έχουμε πει με τη Δώρα, εμείς δεν θέλουμε κουράσουμε τους φίλους μας και τους καλεσμένους και θέλουμε να πάμε για  γαμό-βάφτιση. Αν προκύψει και έρθει καλώς».

Μετά τις δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά, η Λιλή Πυράκη μετάφερε στις εκπομπή τις φήμες για την κρίση στη σχέση του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας πως η Δώρα Πατσιώτη έκανε unfollow τον σύντροφό της στο instagram.

«Δεν βγάζουμε συμπέρασμα από αυτό. Υπήρχε πληροφορία για μία κρίση στη σχέση τους, εκείνος την ακολουθεί, εκείνη δεν τον ακολουθεί» σχολίασε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του Star.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164