Site icon TLIFE

Κώστας Φραγκολιάς: Επιβεβαίωσε έμμεσα τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην κάμερα του Mega και στο «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τη Δώρα Πατσιώτη.

Παρά την άρνησή του να αναφερθεί ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, ο Κώστας Φραγκολιάς επιβεβαίωσε έμμεσα τον χωρισμό του, αφού σε σχόλιο της δημοσιογράφου ότι είναι και πάλι ελεύθερος, συνέχισε να απαντά χωρίς να αντιδράσει ώστε να τη διορθώσει. 

Για το πώς χειρίστηκαν τα media τις φήμες χωρισμού του: «Βαθιά μέσα μου με ενοχλεί που ασχολούμαστε – βάζω μέσα και τον εαυτό μου – αλλά από την άλλη αφού έτσι θέλει το σύστημα κι η εθνική αρχισυντακτών Ελλάδος.

Δουλεύω με τη Σταματίνα και είναι λογικό να ρωτήσουν κι όλα τα παιδιά το οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή. Τα τρία πρώτα χρόνια της εκπομπής δεχόμουν φλερτ, μετά όχι» δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Τώρα που ίσως είσαι ελεύθερος;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον Κώστα Φραγκολιά και εκείνος απάντησε: «Δεν έχω δει καμία αλλαγή», επιβεβαιώνοντας έμμεσα στον χωρισμό του, δηλώνοντας και πάλι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή. 

© 2024 tlife.gr