Κώστας Φραγκολιάς: Στην ίδια εκδήλωση με τον Άρη Σοϊλέδη – «Έχει δείξει τις προθέσεις του»

Ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην ίδια εκδήλωση, ωστόσο οι πρώην φίλοι – οι οποίοι θα γίνονταν και κουμπάροι – δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής μάλιστα απάντησε στις κάμερες για τις σχέσεις του με τον παρουσιαστή: «Δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε αν μιλάω με τον Κώστα Φραγκολιά».

 

Το πρωί της Παρασκευής, ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στο Happy Day για τον λόγο που δεν μιλάνε πια.

«Συμφωνώ με αυτό που είπε ότι δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για το αν μιλάμε. Δεν μπήκαμε και δεν μας πήραν από το χεράκι να πάμε μαζί» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς κι έκαναν ένα χιουμοριστικό σκετσάκι με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους τρόπους που μπορείς να αποφύγεις τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε ένα event.

«Δεν έχει ωριμάσει ακόμη. Θα σου πω σοβαρά γιατί δεν μιλήσαμε με τον Άρη. Επειδή έχει δείξει τις προθέσεις του και δεν το λέω άσχημα. Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο κι εσύ δεν απαντάς ή δεν τον παίρνεις τον άλλον πίσω. Ο άνθρωπος δείχνει τις προθέσεις του. Εγώ τώρα θα τον πιέσω; Δεν ψήνεται. Δεν είναι δεν σε θέλω μία δεν σε θέλω δέκα. Έχει δείξει τις προθέσεις του κι εγώ το σέβομαι» απάντησε στη συνέχεια ο Κώστας Φραγκολιάς.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164