Site icon TLIFE

Κώστας Καραφώτης: Η πρόταση γάμου στη σύζυγό του στο Μιλάνο και τα τρυφερά λόγια – «Δέχτηκε τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου»

Ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο Youtube, Nansou tv. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στον γάμο του και στη γυναίκα της ζωής του, Κάτια.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Καραφώτης, κατάφερε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μυστικό μέχρι και λίγες ημέρες πριν πραγματοποιηθεί, καθώς έδινε μόνο το ονοματεπώνυμο της συζύγου του τόσο σε ό,τι αφορούσε τον γάμο.

Χαρακτηριστικά, ο Κώστας Καραφώτης εξομολογήθηκε: «Ήθελα να φωνάξω ότι παντρεύομαι αλλά δεν ήθελα να γίνει αυτό το σούσουρο. Δεν μου αρέσει αυτή η κουβέντα γύρω από το όνομά μου».

Για τη σύζυγό του, Κάτια, ο Κώστας Καραφώτης είπε στη συνέχεια: «Η Κάτια είναι γυναίκα μου. Νομίζω ότι τα πάντα είναι το timing. Τη γνώριζα αρκετά χρόνια αλλά βρέθηκε στη ζωή μου σε μία στιγμή που ήταν σαν να έπρεπε να είναι εκεί να δεχτεί τον χαρακτήρα και τις ιδιοτροπίες μου και να τις αφομοιώσει. Για την Κάτια η δουλειά μου δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Έτσι με γνώρισε και ήξερε ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ξέρει ότι δεν είμαι φαν της νύχτας αλλά φαν του τραγουδιού. Μου αρέσει να τραγουδάω αλλά όχι να ξενυχτάω μέχρι τις 6 το πρωί».

Για την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψε ότι «είχαμε πάει στην αγαπημένη μας πόλη, το Μιλάνο και είχα πάρει μαζί μου το δαχτυλίδι. Έλεγα ‘πού να το κρύψω; Τι να το κάνω;’, πάω να το δώσω το πρώτο βράδυ και ήμασταν σε ένα μαγαζί με κόσμο δίπλα μας. Την επόμενη ημέρα πάλι συναντήσαμε κόσμο. Έλεγα ‘μία, δύο, τρεις, θα φύγουμε και δε θα το έχω δώσει’. Εντάξει, τελικά ήρθε η στιγμή που το έδωσα».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

YouTube video player

Ο γάμος του Κώστα Καραφώτη και της συντρόφου του, γυμνάστριας Κάτιας Μάνου έγινε στις 26 Μαϊου, παρουσία λίγων καλεσμένων. 

© 2024 tlife.gr