Κώστας Κρομμύδας: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της αδελφής του – «Σκοτώθηκε πριν τη γνωρίσω»

Ο Κώστας Κρομμύδας βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία του στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο γνωστός συγγραφέας – ηθοποιός κάνοντας αναδρομή στα πρώτα χρόνια της ζωής της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε αλλά και στην απώλεια της αδελφής του.

«Ήμασταν πέντε παιδιά. Η πρώτη μου αδελφή σκοτώθηκε πολύ μικρή, δεν πρόλαβα να την γνωρίσω. Πολύ δύσκολη ιστορία…» είπε αρχικά ο Κώστας Κρομμύδας.

Ενώ πρόσθεσε: «Όταν έμαθα αυτή την ιστορία – την έμαθα μεγάλος – ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια. Το έμαθα στα 7-8 περίπου. Σκοτώνονταν τα παιδιά και πέθαιναν για πλάκα εκείνα τα χρόνια. Οι οικογένειες εκείνα τα χρόνια έκαναν πολλά παιδιά γιατί ξέρανε ότι στην πορεία κάποια θα χαθούν, θα μείνουν πίσω…» σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τον τρόπο με τον οποίο «έχασε» την αδελφή του: «Μετά τον εμφύλιο πόλεμο, τα μίση υπήρχαν, οι άνθρωποι είχαν όπλα στα σπίτια τους. Τα παιδιά παίζανε στην αυλή, βρήκανε μια χειροβομβίδα και σκοτώθηκε μαζί με έναν ξάδελφό μου», ανέφερε ο Κώστας Κρομμύδας καλεσμένος στο Στούντιο 4.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164