Κώστας Τσουρός για Φαίη Σκορδά: «Θα ήθελα να κάνουμε μαζί μία εκπομπή»

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή Status και στον Κωνσταντίνο Καμέα. Ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής του Mega έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν η οποία φτάνει στο τέλος της, ενώ ρωτήθηκε για το πρόσωπο με το οποίο θα ήθελε να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή.

«Φέτος ξεκίνησα αυτή την εκπομπή. Θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα γιατί φέτος ξεκίνησα αυτή την εκπομπή, νομίζω ότι η πρώτη χρονιά είναι πάντα αναγνωριστική στην οποία μετριέσαι και βλέπεις πως στήνεις αυτό το προϊόν. Επειδή εμένα αυτή η εκπομπή είναι κάτι που μου αρέσει, θα ήθελα πάρα πολύ του χρόνου να συνεχίσω να κάνω την ίδια εκπομπή», απάντησε ο Κώστας Τσουρός για τη συνεργασία του με το Mega. 

Όσο για το πρόσωπο δίπλα στο οποίο θα ήθελε να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε: «Πραγματικά δεν το έχω σκεφτεί, δεν έχω σκεφτεί κάποιον. Νομίζω όμως ότι με όλους τους συναδέλφους θα μπορούσα να συνεργαστώ αν βρίσκαμε κοινή πορεία», απάντησε ο Κώστας Τσουρός.

Ωστόσο ο Κωνσταντίνος Καμέας με νέα ερώτηση αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά και σε μια ενδεχόμενη συνεργασία: «Κοίτα, αν ήθελε και η Φαίη, ναι. Γιατί όχι;» κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164