Κώστας Τζολάκης: Ποιος είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που «μάγεψε» την Ευρώπη – Οι σπουδές και η στήριξη των γονιών του

Ο Κώστας Τζολάκης είναι ο τερματοφύλακας που στα 21 του είναι ήδη τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας, έχει στην κατοχή του ένα Κύπελλο Ελλάδας και με τη χθεσινή εμφάνισή του επιβεβαίωσε ότι το μέλλον είναι όλο δικό του.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ή Κωνσταντής, όπως τον φωνάζουν οι δικοί του άνθρωποι, με ύψος 1,93, ξεχώριζε από μικρός. Ο Κρητικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα στη Super League 1, για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια.

Από τα Χανιά… στο μεγάλο Λιμάνι

Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Χανιά, με πατέρα φυσιοθεραπευτή και μητέρα γυμνάστρια και προπονήτρια στίβου, ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μεγάλωσε μέσα στα γήπεδα.      

Από μικρός αγαπούσε τον αθλητισμό και τα βιβλία. Ασχολήθηκε με τον στίβο, με το άλμα εις ύψος. Σε ηλικία 12 ετών θα πάει στον Πλατανιά Χανίων για να παίξει ποδόσφαιρο και θα αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες της Ακαδημίας.

O πρώτος του προπονητής γυρνά τα χρόνια πίσω και θυμάται στο T-live.

Το 2018 θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό για το ποσό των 40.000 ευρώ. Όπως ο ίδιος έχει  πει το χάρηκε γιατί ήταν οπαδός της ομάδας  αλλά και γιατί θα έβλεπε το πρότυπό του, τον Αντώνη Νικοπολίδη. Όντας μόλις 16 ετών, άφησε τα πάντα πίσω στην Κρήτη και συνέχισε το σχολείο στην Αθήνα. Έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στο πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η αγκαλιά στον πατέρα του στο γήπεδο

Από τις πιο συγκινητικές του στιγμές, είναι αναμφίβολα  όταν έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα του στην εξέδρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε, και την θρυλική του εμφάνιση με την απόκρουση τριων πέναλτι. Ο Τζολάκης ήταν ο ήρωας του παιχνιδιού και έστειλε  τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα.

Μετά τον αγώνα, ο νεαρός γκολ κίπερ,  αναφέρθηκε στο φυλαχτό που του έδωσε ο πατέρας του

Η γυναίκα που έβαλε γκολ στην καρδιά του

Τον τελευταίο χρόνο διατηρεί σχέση με την νεαρή  Νάσια Σπανού. Το όμορφο ζευγάρι φροντίζει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του μαζί . Η  πανέμορφη σύντροφός του, κατάγεται από τα Γρεβενά και έχει επίσης μια αξιόλογη πορεία, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενώ πλέον σπουδάζει υποκριτική στην Αθήνα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164