Κώστας Χατζής: Ξεσπάει για τον Νταλάρα – «Συζητάνε τώρα για εκείνον, είναι ντροπή!»

Ο Κώστας Χατζής μαζί με την κόρη του, Δανιέλα βρέθηκαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». 

Ο σπουδαίος ερμηνευτής και τραγουδοποιός άνοιξε την καρδιά του στην Αθηναΐδα Νέγκα και την κάμερα του Action24, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του στη μουσική αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην προσωπική του ζωή.

«Κοιμόμουν στα παγκάκια και μπορεί να είχα να φάω τρεις μέρες. Πήγαινα σε ένα χαμάμ και έδινα ένα τάλιρο για να πλυθώ, το είχα πολύ ανάγκη» αναφέρει ο Κώστας Χατζής.

 

«Όταν ήρθα εδώ, ακόμα και η φυλή μου είχε πρόβλημα με μένα, γιατί δεν γεννήθηκα μέσα στη φυλή. Οι άλλοι διάβαζαν πράγματα από μένα που δεν τα περίμεναν από έναν γύφτο. Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια για να με αγαπήσουν», εξομολογείται στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής αναφέρθηκε στον Γιώργο Νταλάρα και τον ντόρο που προκάλεσαν κάποιες δηλώσεις του.

«Δεν έχουμε τον κατάλληλο σεβασμό. Δεν παρακολούθησα αυτά που έγιναν με τον Γιώργο Νταλάρα. Τι έχει δώσει αυτό το παιδί στον χώρο του πολιτισμού; Υποκλιθήκαμε; Συζητάνε τώρα για τον Νταλάρα και λένε κάποια πράγματα που είναι ντροπή!» ξέσπασε ο Κώστας Χατζής.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164