Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Σε ό,τι αποφασίσει να κάνει βάζει το δικό της στίγμα»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στη Μαρία Κοκολάκη με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστή «Ο μπαμπάς έχει πίεση»

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος  περάσει από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του «Deal» αναφέρθηκε στην επιλογή του Γιώργου Θαναηλάκη, ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν θα ξαναέκανε πρωινή εκπομπή. 

«Πάντα η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μου και των προθέσεών μου με το σκεπτικό ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Αν δεν είναι καλή η συνεργασία είναι πολύ δύσκολο να είναι καλό το αποτέλεσμα. Για να προκύψει καλό αποτέλεσμα σε μια μη καλή συνεργασία θέλει περισσότερο κόπο σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά μας.

Δε θα έκανα ξανά ένα παρόμοιο ζωντανό πρωινό, γιατί δεν μπορώ να συμμετέχω σε καμία μυθοπλασία ούτε να υπάρξω θεατρικά. Είναι τέτοια τα ωράρια και η ένταση, που δε σου αφήνει περιθώριο να κάνεις κάτι άλλο. Δεν ήθελα να αλλάξω καριέρα, το έκανα εμβόλιμα» είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Για το «Deal»: «Διάλεξαν έναν εξαιρετικό δημοσιογράφο, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Με χαρά να είμαι σε ένα παιχνίδι ή late night show. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την επιλογή του Θαναηλάκη, ήταν μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, δείχνει ότι ο σταθμός θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό και συγκεκριμένο ταυτόχρονα. Εγώ αισθανόμουν πολύ άνετα με το παιχνίδι, μου ταίριαζε, το έβλεπα και χαιρόμουν πολύ».

Σε ερώτηση για την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου η οποία είναι η νέα παρουσιάστρια του Power of Love: «Η Κατερίνα πάντα ήταν πολύ καλή στη δουλειά της, είναι μια παρουσιάστρια σταθερής αξίας. Είμαι σίγουρος ότι ό,τι αποφασίζει να κάνει, ξέρει να το κάνει με έναν ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο και να βάζει και το δικό της στίγμα», είπε ο Κρατερός Κατσούλης στην πρωινή εκπομπή του Mega. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164