Κρατερός Κατσούλης: «Μια κοπέλα μου ζήτησε το τηλέφωνό μου στο θέατρο και πάγωσα»

Μέσα από τη στήλη Flash Back της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ο Κρατερός Κατσούλης διηγήθηκε στιγμές από τις τηλεοπτικές επιτυχίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα στο L.A.P.D δεν ήταν πάντα ήρεμα τα πράγματα, αλλά ήταν δημιουργικά, ενώ μοιράστηκε και μια ιστορία με θαυμάστριά του.

«Μία από τις αστείες στιγμές που θυμάμαι είναι όταν έπρεπε να ντυθώ και να βαφτώ σαν γυναίκα και να χορέψω με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Στο θέατρο μια κοπέλα μου ζήτησε το τηλέφωνό μου για να πει την ατάκα που είχαμε ως διάδραση με το κοινό και πάγωσα», είπε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στο YFSF και παραδέχτηκε ότι ήταν μια τρέλα, ήθελε αρκετή μελέτη, διάβασμα, και τον απασχολούσε πολλές ώρες μέσα στην ημέρα.

«Η αγαπημένη μου μίμηση ήταν όταν έκανα τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Μία μίμηση που θεωρώ δεν πέτυχα αλλά ήταν πολύ αστεία για μένα ήταν όταν έκανα την Ρίτα Σακελλαρίου», παραδέχτηκε ο Κρατερός Κατσούλης.

Από την Φωλιά των κούκου, θυμήθηκε πολλά αστεία περιστατικά, γιατί όπως λέει έκανε κάθε μέρα τρέλες.

«Κάποια στιγμή στην εκπομπή είχα φορέσει τακούνια τα οποία ήταν αρκετούς πόντους. Στην εκπομπή μου είχαν κάνει έκπληξη να μου μιλήσει η κόρη μου και ήταν κάτι που με εξέπληξε και με συγκίνησε», είπε κλείνοντας ο Κρατερός Κατσούλης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164