Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου για τον Νίκο Μουρατίδη: «Θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος»

Για το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα σχολιάζοντας παράλληλα τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη προς το πρόσωπό της. 

«Αν ο νόμος και η κοινωνία τους το επιτρέπουν και μπορούν να το κάνουν και χωρίς να υπάρχει κριτική, ας το κάνουν. Εκεί που διαφωνώ και θα διαφωνώ και ας λένε ότι θέλουν, είναι στο θέμα του παιδιού.

Είναι πολύ ιδιαίτερο θέμα, να προσέξουμε παιδιά. Θα αλλάξει ο άνδρα πάνες; Έλεος παιδιά. Όλα θα τα κάνουν αυτοί; Ας αφήσουν κάτι για τις μητέρες για τις οικογένειες», ανέφερε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Για τον Νίκο Μουρατίδη ο οποίος την είχε δηλώσει πως η Μαρία Ιωαννίδου έκανε καριέρα μασώντας τσίχλες, η ίδια απαντά: «Άσχετα από αυτά που λέει ο κύριος Μουρατίδης που δεν με γνωρίζει καν… Παρακαλώ πολύ μην προσβάλλουμε τον Φρέντυ Γερμανό. Είμαι σύζυγος Φρέντυ Γερμανού. Δεν μπορεί ο Φρέντυ Γερμανός να είχε σύζυγο του μια χαζή αγράμματη. Τι θα έλεγε 20 χρόνια;  Ντροπή παιδιά, ντροπή, θα πνιγεί από την κακία του, θα σκάσει, έλεος».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164