Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ – «Να με αφήσουν έξω από τις κόντρες»

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου για την ηθοποιό που βρέθηκε σε νοσοκομείο της Αττικής διασπείροντας τον κορονοϊό.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star ανέφερε: «Σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε πασίγνωστη ηθοποιό στα διάφορα τμήματα φορώντας μάσκα. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορονοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρξε μετάδοση στους ασθενής» είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ η Βάνα Μπάρμπα απάντησε μέσω του Star: «Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις είχα βγει ήδη θετική στον κορονοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να έχω κολλήσει στο νοσοκομείο. Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Και τόνισε ξεσπώντας: Παρακαλώ θα ήθελα να με αφήσουν έξω από τις κόντρες. Ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164