Site icon TLIFE

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για το έγκλημα στην Ηλεία: «Με τι μυαλό ένας άνθρωπος, που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο;»

Σοκαρισμένη για το φρικτό έγκλημα στην Ηλεία ήταν στη σημερινή εκπομπή «Fay’s Time» η Φαίη Σκορδά, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του είχε καταδικαστεί για βιασμό και δεν μπήκε ποτέ στην φυλακή.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ επέλεξε να μην προβάλλει το θέμα στην εκπομπή, ωστόσο έκανε αναφορά στο έγκλημα και ξέσπασε για τις δικαστικές αρχές που δεν έβαλαν φυλακή τον 37χρονο, ο οποίος εν τέλει προχώρησε σε ένα ακόμη φρικτό φονικό.

«Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την είδηση με το 11χρονο κορίτσι που το σκότωσε ο θείος του. Είχε καταδικαστεί για βιασμό και τον άφησαν ελεύθερο. Εκεί ποιος φταίει; Πώς τον αφήνεις ελεύθερο; Δεν είναι ένας άνθρωπος που ίσως έκλεψε, δεν είναι οικονομικό. Βίασε ένα παιδί και τον αφήνεις ελεύθερο; Τι θα γίνει αυτός ο άνθρωπος, καλύτερος; Να αλλάξει πώς; Με τι μυαλό ένας άνθρωπος που έχει βιάσει ένα παιδί τον αφήνεις ελεύθερο» ξέσπασε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε… Και δεν ξέρω και τι άλλο. Ας το αφήσουμε αυτό αλλά πώς ένας άνθρωπος που βλέπει ένα παιδί με αυτόν τον τρόπο δεν περνάει στην πράξη; Μπορεί αλλάξει το βλέμμα του; Ο τρόπος που σκέφτεται μπορεί να αλλάξει; Όταν έρχεται σε επαφή με παιδιά; Δεν αλλάζει. Ποιος φταίει; Όσο φταίει αυτός φταίει και ο άνθρωπος που τον άφησε ελεύθερο. Πώς κοιμάται αυτός; Όλοι κάνουμε λάθη αλλά όταν αφορά στα παιδιά πώς μπορείς; Είπαμε δεν θα το παίξουμε σήμερα το θέμα… Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr