Site icon TLIFE

Ξέσπασε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στο Tlive: «Παρακαλώ την κυρία Πολυζωγοπούλου να δείξει το πρόσωπό της»

Δύο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, Θανάσης Γρίβας την Τετάρτη 19/6 μίλησε στην εκπομπή «T-live» της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος είχε αναλάβει τον δολοφόνο της κόρης του.

«Στο δικό μου το κορίτσι δεν υπήρχε ούτε μία βοήθεια. Στέλνω τα συλλυπητήριά μου στην κ. Πολυζωγοπούλου και την παρακαλώ θερμά να βγει και να μας δείξει το πρόσωπό της για να μας δείξει την “υπεραγάπη” αυτού του άντρα που τη γρονθοκόπησε και έγινε όμοιος με τον πελάτη του. Συγγνώμη που βγαίνω εκτός εαυτού. Ντροπή του», είπε αρχικά ο Θανάσης Γρίβας.

Και συνέχισε: «Έχει στη ζωή του 5 γυναίκες, μόλις τις “δολοφόνησε” και τις 5. Να πάει να ζητήσει ένα κελί δίπλα στον πελάτη του και τον συμβουλέψει τι να κάνει. Και οι δύο έχουν ψυχολογικά. Ένα περιπολικό ζήτησε η κόρη μου και η Αστυνομία τώρα κάνει καλά τη δουλειά της».

© 2024 tlife.gr