Site icon TLIFE

Ξέσπασε ο Στέφανος Ντούσκος κατά ομοσπονδίας και προπονητή: «Με έχουν στεναχωρήσει κάποια πράγματα»

Ο Στέφανος Ντούσκος ξέσπασε κατά της ελληνικής ομοσπονδίας της κωπηλασίας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιόνε για τον τρόπο διαχείρισης κάποιων αθλητών.

Ο Στέφανος Ντούσκος έδωσε μάχη για την κατάκτηση του δεύτερου σερί μεταλλίου στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και τερμάτισε έκτος.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δηλώσεις στη μικτή ζώνη, όπου ξέσπασε κατά της ομοσπονδίας και του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιάνε.

«Με ενοχλούν κάποια πράγματα. Με έχουν επηρεάσει πάρα πολύ από χθες. Κάποια πράγματα, τα οποία είναι άδικο να γίνονται για κάποιους ανθρώπους. Εμένα με πειράζει πάρα πολύ. Η Ομοσπονδία είναι λάθος σε αυτό, ο προπονητής είναι λάθος, τα έχω ξαναπεί. Χθες κοιμήθηκα τρεις ώρες το βράδυ και σήμερα είχα αυτό το αποτέλεσμα.

Ήμουν έτοιμος να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ξέρω ότι το σώμα μου δεν ανταποκρινόταν, για αυτό και άντεξα μέχρι τα 1.500 μέτρα και μετά το σώμα μου δεν μπόρεσε να δώσει το 100%. Δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω ότι χρωστάω μία συγγνώμη στους Έλληνες, γιατί πίστευα ότι μπορώ να πάρω ένα μετάλλιο, αλλά… δεν μπορώ να πω μας το στέρησαν, δεν ξέρω…», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Ντούσκος. 

 

© 2024 tlife.gr