Κυριάκος Μητσοτάκης για πόθεν έσχες Κασσελάκη – «Η σύζυγός μου κυνηγήθηκε λυσσαλέα από την προηγούμενη κυβέρνηση»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 3 Ιουνίου στο Happy Day και έδωσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός απάντησε για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, το οποίο θα δοθεί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στη δημοσιότητα από τη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Δε θα έπρεπε αυτό να είναι αντικείμενο συζήτησης διότι πολύ απλά θα έπρεπε να το είχε καταθέσει ήδη. Είναι καινούργιος αρχηγός, ο κάθε πρόεδρος κόμματος οφείλει όταν προσέρχεται στη δημόσια ζωή να καταθέσει τα περιουσιακά στοιχεία του, αλλά και του συζύγου του. Το δικό μου πόθεν έσχες έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά 20 χρόνια τώρα. Και στη δικιά μου περίπτωση έγινε και κάτι παραπάνω που θέλω να υπενθυμίσω. Η σύζυγός μου κυνηγήθηκε λυσσαλέα από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, από τα Μέσα που είχε σχέσεις και από τους τότε ελεγκτικούς μηχανισμούς».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε: «Το πόθεν έσχες μου έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής και έχει αρχειοθετηθεί χωρίς καμία παρατήρηση. Τα δικά μου περιουσιακά στοιχεία είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε. Πολιτεύομαι 20 χρόνια και όλοι γνωρίζουν την περιουσιακή μου κατάσταση. Είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να συμβαίνει για όλους τους πολιτικούς».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164