Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όλη η οικογένεια κάνει προβλέψεις για το αποτέλεσμα των εκλογών, το γράφουμε σε χαρτάκι μία ημέρα πριν»

Δηλώσεις στο Πρωινό και στον Τάσο Τεργιάκη παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Τετάρτης 5/6.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε… εναλλακτικές ερωτήσεις, όπως για γούρια του, τη σχέση με τον αθλητισμό και το Tik Tok.

Χαρακτηριστικά, ο πρωθυπουργός επεσήμανε: «Στην τηλεόραση βλέπω αθλητικά. Δεν αλλάζω τα γούρια μου, πάντα έχω γούρια αλλά δεν θα σας τα πω. Ο αριθμός των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που θα μπουν στην Ευρωβουλή θα εξαρτηθεί από τα πόσα μικρά κόμματα θα μπουν οπότε δε μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για τον αριθμό. Τον στόχο τον έχω θέσει ξεκάθαρα, να πλησιάσουμε και γιατί όχι να περάσουμε το ποσοστό των προηγούμενων Ευρωεκλογών».

«Ελπίζω να καταφέρω να ξεκουραστώ το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος. Εμείς το καλοκαίρι, όπως ξέρετε, δυσκολευόμαστε να κάνουμε διακοπές για ευνόητους λόγους. Ελπίζω να βρίσκομαι μεταξύ Τήνου και Κρήτης» πρόσθεσε, επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως εξομολογήθηκε, το Σάββατο πριν από τις εκλογές, πάντα κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα μαζί με την οικογένειά του. «Γράφουμε σε ένα χαρτάκι την πρόβλεψή μας για το εκλογικό αποτέλεσμα, μόνο που κανείς δεν την μαθαίνει. Συνήθως είμαι εγώ αυτός που πέφτει μέσα».

«Καλά τα κινητά και τα social media αλλά ο αθλητισμός είναι καλύτερος» επεσήμανε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον Τάσο Τεργιάκη.

«Βλέπουν τον ίδιο άνθρωπο στο Tik Tok, απλά μία άλλη πλευρά του που δεν το είχατε δει. Έχω ένα γυρισμένο βίντεο για το Tik Tok για τις ποδοσφαιρικές μας επιδόσεις, το οποίο όμως θα παίξει μετά τις Ευρωεκλογές» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164