Λάκης Γαβαλάς: «Με έχει επηρεάσει η ακρίβεια, δέχομαι τα καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα»

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» και στην Πέννυ Καβέτσου.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στο διάστημα που πέρασε στη φυλακή, στις αλλαγές που ακολούθησαν μετά την οικονομική καταστροφή του, ενώ πηγαίνοντας στα τηλεοπτικά, σχολίασε  τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο Mega. 

«Καλά έκανε η Φαίη Σκορδά και πήγε στο Mega. Επειδή τότε, στον ΣΚΑΙ, ήμασταν σε κοντινά πλατό, κανείς από τις δύο μεριές δεν ήταν ευχαριστημένος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κρατάει το παλιό κοινό του Mega, ο Ουγγαρέζος κρατάει το ενδιάμεσο της Φαίης με την Ελένη», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Για τη ζωή του σήμερα και τον τρόπο που βιοπορίζεται:  «Ο τρόπος ζωής μου είναι πολύ καλύτερος τώρα γιατί έχω φίλους βαθύπλουτους που δεν μπορούσα τότε να τους δω και να μου προσφέρουν τα σκάφη τους, τα αεροπλάνα τους».

«Φυσικά με έχει επηρεάσει η ακρίβεια για αυτό πολλές φορές δέχομαι τα καλέσματα φίλων και τρώω τσάμπα. Πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και για αυτό κάνω νηστεία, δηλαδή τρώω πίτουρο με γάλα αμυγδάλου, παλιά έτρωγα 3,500 θερμίδες ποιοτικές, τρώω φακές αντί για χαβιάρι», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164