Λάκης Λαζόπουλος: Η αναφορά στον αδελφό του και η συγκίνηση – «Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες»

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη και στο «Πρωινό Σου Σού» με αφορμή την παράσταση «Αλ Τσαντίρι».

Ο γνωστός κωμικός αρχικά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει το «Αλ τσαντίρι» ως τηλεοπτική εκπομπή. Ωστόσο ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε για όσα ετοιμάζει: «Ετοιμάζω μια σειρά που γράφω. Πρέπει να γίνει πολύ σωστά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Από τον Οκτώβρη θα έχουμε πολύ καλά νέα», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Αναφερόμενος στην οικογένειά του: «Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

«Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κλείνοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε συγκινημένος: «Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες… Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164