Λάκης Λαζόπουλος: «Καρφώνει» τη Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, τα τσίζμπεργκερ και τα χάμπουργκερ

Στο πλαίσιο του Sappho Lesvos Festival, που με επιτυχία διοργάνωσε η περιφέρεια Αιγαίου, ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με δυο ταλαντούχους ακόμη stand up comedians παρουσίασαν μια παράσταση γεμάτη γέλιο.

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

«Όταν σπούδαζα τότε, εμείς δόξα τω Θεώ είχαμε και τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ. Αν εκείνη την περίοδο, ειδικά όταν πήγαινες να σπουδάσεις, δεν είχες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, αυτό δημιουργούσε μια πάθηση που λεγόταν… παρένθετη παραίσθηση του υποχονδρίου.

Δηλαδή, αν ήσουν γυναίκα και δεν είχες φάει τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να δεις έναν άνθρωπο να χτυπάει μια γυναίκα, να τη ρημάζει στο ξύλο και εσένα να μη σε απασχολεί η γυναίκα, αλλά η καριέρα του. Αυτό ήταν η πάθηση που σου προκαλούσε. Αν ήσουν βέβαια άντρας και δεν έτρωγες τσίζμπεργκερ και χάμπουργκερ, μπορούσες να πεις “ήταν πολύ άντρας αυτός, γιατί είπε και συγγνώμη μετά”», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164