Λάμπρος Λάζαρης για Δανάη Παππά: «Είναι όλα τέλεια μεταξύ μας… εφόσον δεν έχουμε επαφή»

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση για δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Δανάη Παππά και τον πρώην σύντροφό της, ο Λάμπρος Λάζαρης μίλησε πρώτη φορά on camera στην εκπομπή Buongiorno στο Mega. 

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας θέλησε να σχολιάσει χαρακτηριστικά: «Είμαι στην καλύτερη φάση, δημιουργική. Εσείς πώς είστε; Δεν ισχύουν αυτά για τις οικονομικές διαφορές. Είναι όλα τέλεια μεταξύ μας, εφόσον δεν έχουμε επαφή. Όλα καλά είναι».

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δυο τους υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό στο γραφείο του δικηγόρου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες.

Αυτά τα χρήματα, όπως υποστηρίζει ο Λάμπρος Λάζαρης, τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για κάποιες επισκευές που επιθυμούσε να κάνει στο πατρικό της σπίτι (στο ισόγειο διαμέρισμα από το τριώροφο στα βόρεια προάστια).

Επίσης, ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά πίσω από την ηθοποιό δύο πολυτελή οχήματα που είχε αγοράσει και είχε μεταβιβάσει στο όνομά της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164