Λάουρα Νάργες: Για πρώτη φορά εξηγεί τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση – «Δεν είσαι αρκετά diva μου είπε»

Η Λάουρα Νάργες βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη, την μητρότητα αλλά και την απόφασή της να απέχει συνειδητά από την τηλεόραση.

«Δεν σκέφτομαι την τηλεόραση καθόλου. Την τηλεόραση την αγαπάω πολύ. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον όπου ο επαγγελματισμός, η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν δικαίωμα να σε περνάνε για χαζή.

Πρόκειται για δουλειά και δεν έχω διάθεση να ακούω χαζομάρες για το γιατί δεν πετυχαίνει κάτι. Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που μπορώ να νιώσω ασφάλεια και δεν θα με προσβάλεις. Δεν ήμουν τυχερή στην τηλεόραση», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τη συμβουλή που είχε δεχτεί από πρόσωπο της τηλεόρασης: «Κάποιος μου είχε πει πως “δεν είσαι αρκετά diva για να κάνεις τηλεόραση”. Το θεωρώ άδικο να χρεώνονται όλα στους μπροστινούς ενώ καταπίνουμε όσα γίνονται από πίσω γιατί φοβάσαι μήπως δεν σε πάρει το άλλο κανάλι. Εγώ αυτήν την τρομοκρατία δεν την θέλω», ξεκαθάρισε η Λάουρα Νάργες καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164