Λένα Παπαληγούρα: «Έχω χάσει δουλειές λόγω της ελιάς στο πρόσωπό μου»

Για τις φορές που έχει μπει στον πειρασμό να αφαιρέσει την ελιά από το πρόσωπό της αλλά και τους λόγους που τελικά δε το έκανε, μίλησε η Λένα Παπαληγούρα το βράδυ της Τετάρτης 17/7 στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και την Αθηναϊδα Νέγκα.

«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να αφαιρέσω την ελιά μου. Και πολλούς διευθυντές φωτογραφίας ξέρω ότι τους δυσκολεύει, και σε γυρίσματα ξέρω ότι καμιά φορά μπορεί να τους σπάσει στα νεύρα. Μου έχουν πει ότι μπορεί να έχω χάσει και δουλειές τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές από αυτή. Εγώ γενικά είμαι της λογικής ότι οι ατέλειες μας προσδίδουν μια γοητεία. 

Και ό,τι μας κάνει μοναδικούς μας κάνει και ξεχωριστούς και άρα αυτό είναι το στοιχείο που αγαπάμε πιο πολύ πάνω μας. Έχω κλείσει ραντεβού τρεις φορές αλλά δεν έχω πάει να το κάνω… Μετά, έβλεπα και μια συνέντευξη της Κέιτ Γουίνσλετ που μου αρέσει η γενικότερη στάση της απέναντι στα πράγματα, που έλεγε ότι δεν ήθελε να της κάνουν φώτοσοπ σε ένα εξώφυλλο περιοδικού και να την κάνουν πολύ πιο αδύνατη απ’ ότι είναι.

Και έλεγε σε αυτή στα Όσκαρ νομίζω, ο, ότι εμείς βάζουμε κορσέδες, ζώνες, μας βάφουν, μας χτενίζουν για να εμφανιστούμε και με το που τελειώσουν τα βραβεία, και με το που τελειώσουν τα βραβεία, ανοίγουμε φερμουάρ, πάμε στο αυτοκίνητο και τρώμε πατατάκια. Σε μια εποχή λοιπόν σαν τη δική μας, που υπάρχει όλο αυτό με την τελειότητα, που ο κόσμος θέλει μόνο το εύπεπτο, θέλει μεγάλη αντίσταση για να διατηρήσουμε την πραγματική ανάγκη για ψυχική ζεστασιά και επικοινωνία με κάτι αληθινό από τον άλλον» εξομολογήθηκε η Λένα Παπαληγούρα.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164