Λευτέρης Πανταζής για Απόστολο Λύτρα: «Ήταν αδυνατισμένος και καταβεβλημένος – Δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασε»

Δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του, ο Απόστολος Λύτρας διασκέδασε σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Ο ποινικολόγος βρισκόταν μαζί με τη μεγαλύτερη κόρη του

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στο «Πρωινό» και είπε χαρακτηριστικά: «Το Σάββατο ήρθε ο Απόστολος Λύτρας στο μαγαζί. Διασκέδασε εκεί κοντά μου, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιάννη Γρόση. Τον είδα πολύ αδυνατισμένο αλλά ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν η κορούλα του μαζί, συνοδευόταν από μία παρεϊτσα, ήταν τρεις κυρίες και ένας νεαρός. Μου πέταξε λουλουδάκια, πήρα αγκαλιά την κόρη του. Τον ξέρω πολλά χρόνια τον Απόστολο Λύτρα. Ήταν πάντως χαρούμενος, ευδιάθετος. Ήταν ταλαιπωρημένος, κουρασμένος, γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία που πέρασε. Χρειαζόταν να πάρει τα πάνω του. Του δώσαμε λίγο χαρά!».

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Πανταζής πρόσθεσε για τον Απόστολο Λύτρα: «Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος. Τραγούδησα για την κόρη του, το κομμάτι «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου». Ήταν αδύνατος, αδυνατισμένος, δηλαδή καταβεβλημένος, κουρασμένος. Δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασε. Δεν ήταν και το καλύτερο να του συμβαίνει ένα τέτοιο συμβάν. Είναι σαν να γλέντησε την απελευθέρωσή του από τη φυλακή, έτσι δεν είναι; Ήταν με την οικογένειά του, ήταν χαρούμενος».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164