Λευτέρης Πετρούνιας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα – «Μου ζητήθηκε και το παρέδωσα»

Στην Ελλάδα επέστρεψε το μεσημέρι της Τετάρτης 7/8 ο Λευτέρης Πετρούνιας, μετά τη σπουδαία του διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Ο άρχοντας των κρίκων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και φορώντας το στον λαιμό προσγειώθηκε στην Ελλάδα, όπου τον περίμεναν οι τηλεοπτικές κάμερες και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Τρισευτυχισμένος χρειάζομαι λίγη ξεκούραη για να επιστρέψω με γεμάτες μπαταρίες. Αισθάνομαι πολύ όμορφα όμως. Ήταν μία τριετία που μεσολάβησαν πάρα πολλές διοργανώσεις, δυσκολίες που τις ξεπεράσαμε και είμαστε εδώ σήμερα», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Μόλις προσγειώθηκα δεν έκανα βήμα σκέφτηκα ότι την πάτησαν οι Κινέζοι αλλά τελικά δεν βγήκε. Η δεύτερη σκέψη ήταν ότι εξασφάλισα το μετάλλιο, αγχωθήκαμε λίγο μέχρι το τέλος γιατί υπήρχε Γάλλος στην έδρα του. Η σκέψη μου ήταν ότι μου ζητήθηκε και το παρέδωσα. Όταν μου ζητείται να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω για να μην βγω εκτός μεταλλίων το κάνω» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για διακοπές. Θέλω να ξεκουραστώ από την επόμενη ημέρα για το επόμενο πρόγραμμα και πώς θα το φτιάξουμε για να κερδίσουμε. Σαφώς όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ξεκουραστεί το μυαλό και το σώμα και να επιστρέψω με την ίδια όρεξη που είχα και τώρα», κατέληξε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164