Λευτέρης Πετρούνιας: «Τα παιδιά μου και η ψυχή μου είναι σε προτεραιότητα» – Οι πρώτες δηλώσεις

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ενόργανης γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τρίτου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγο μετά το φινάλε της εμφάνισής του στον προκριματικό των κρίκων για τα λάθη που προέκυψαν και την ψυχολογική του κατάσταση.

«Έχοντας και ένα σκίσιμο στο λουρί που είναι τεχνικό το κομμάτι, αλλά επικίνδυνο. Πήγαν διάφορα στραβά. Μπήκα λαχανιασμένος, δεν έκανα σωστό ζέσταμα, δεν έκανα καλή έξοδο. Εντόπισα δύο λάθη, το ένα ήταν η έξοδος, αλλά δεδομένης της κατάστασης τα πήγα καλά. Δεν θα προκριθώ πρώτος, οι δύο Κινέζοι είναι σε καλή κατάσταση και ο Τούρκος. Δεδομένης της κατάστασης γιατί οι απαιτήσεις μου είναι μόνο από την πρώτη θέση, είμαι οκ από την πρώτη θέση. Είμαι έτοιμος να βγω να αγωνιστώ και να αποδείξω την αξία μου» δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

 

Για την ευκαιρία να γράψει ιστορία και αν αυτό του δημιουργεί έξτρα πίεση τόνισε: «Δεν με στρεσάρει αυτό. Είμαι καλά ψυχολογικά και σωματικά. Το κάνω για μένα και την οικογένειά μου και φυσικά για τη χώρα μου. Τα παιδιά μου και η ψυχή μου είναι σε προτεραιότητα. Θέλω να το κάνω να το ευχαριστηθώ. Θα είναι πολλά πράγματα διαφορετικά την επόμενη εβδομάδα. Εδώ κάνω προπονήσεις στις 7 και τις 8 το πρωί. Είμαι συνηθισμένος να κάνω το απόγευμα που είναι και οι ώρες του τελικού. Έχω κόψει τις βαριές διπλές προπονήσεις. Την άλλη εβδομάδα θα είναι όλα διαφορετικά. Μένει να το δούμε». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164