Site icon TLIFE

Λευτέρης Βαζαίος: Απαντά στον Ματθαίο Γιαννούλη μετά τα σχόλια για τη Ματούλα Ζαμάνη – «Αν το είπε για τα κιλά της, είχε περισσότερα»

Μια τεράστια συζήτηση έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη Ματούλα Ζαμάνη και την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της κατά τη διάρκεια μιας live συναυλίας της και να την πετάξει στο κοινό.

Ο Λευτέρης Βαζαίος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και στον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, παίρνοντας θέση υπέρ της τραγουδίστριας.

«Είδα το βίντεο με τη Ματούλα Ζαμάνη. Δεν είναι κάτι που το βλέπουμε πρώτη φορά. Μπορεί να μας παραξενεύει που γίνεται στην Ελλάδα αλλά, δε ξέρω γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ με το θέμα. Είναι δικαίωμα του καλλιτέχνη να κάνει ό,τι θέλει, όπως είναι και δικαίωμα του κοινού να τον ακολουθεί, αν θέλει» είπε αρχικά ο Λευτέρης Βαζαίος και πρόσθεσε:

«Το φυσιολογικό και το μη φυσιολογικό έχει πολλές ερμηνείες. Η γυναίκα αυτό ήθελε να κάνει εκείνη τη στιγμή, αυτό έκανε. Άκουσα ότι ασχοληθήκανε ακόμα και με τα κιλά της. Είναι άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα το 2024. Εγώ αν ήμουν θεατής, δε νομίζω ότι θα με πείραζε. Το αισθητικό και το μη αισθητικό πρέπει να μάθουμε να το καταλαβαίνουμε στην Ελλάδα.

Η γυναίκα έτσι αισθάνθηκε κι έτσι έκανε, δεν είναι ότι ήθελε να προκαλέσει. Εγώ τη ξέρω από την Αμοργό, εκεί κάνει διακοπές. Μπορούμε να αφήσουμε τον καλλιτέχνη να κάνει ό,τι θέλει;».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τα σχόλια που έκανε ο Ματθαίος Γιαννούλης για τη Ματούλα Ζαμάνη με τον ίδιο να απαντά: «Είναι άποψή του. Με τι αισθάνθηκε αηδία; Με το ότι έβγαλε τη μπλούζα ή με τα κιλά της; Να ξέρουμε και τι λέμε. Αν είναι για τα κιλά της, είχε περισσότερα κιλά ο Γιαννούλης. Κι αν πρέπει να κατακρίνουμε κάποιον για τα κιλά του, θέμα έχει αυτός που το λέει, όχι αυτός που τα έχει».

«Τη Ματούλα Ζαμάνη δεν την ήξερα, εγώ ακούω νησιώτικα και λαϊκά, αλλά έμεινα άφωνος γιατί είναι μοναδική. Κάποιες στιγμές αισθάνεσαι την ανάγκη να πεις ότι εγώ θα βγάλω τη μπλούζα μου και θα την πετάξω για να μη νιώθω μειονεκτικά, άνθρωπος είμαι. Βγάζοντας τα ρούχα σου πάνω στη σκηνή, δεν είναι κάτι ευγενικό. Αν αισθάνεσαι πως θες να το κάνεις, καλά κάνεις, υπάρχει όμως κοινό που θα μπορούσε να προσβληθεί. Μου έδειξε το βίντεο η γυναίκα μου και της είπα “άσε με γιατί θα κάνω εμετό”, αηδία ένιωσα» ήταν οι δηλώσεις του Ματθαίου Γιαννούλη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

© 2024 tlife.gr