Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Με το έπαθλο του MasterChef θα κάνει χειρουργείο – «Είναι μια κοστοβόρα διαδικασία»

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 2024. Ο 30χρονος σεφ το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου σήκωσε το τρόπαιο του νικητή για τον μαγειρικό διαγωνισμό, εξασφαλίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευτώ.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη του στο MasterChef 2024, ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μίλησε για όλα στο Breakgast@Star, περιγράφοντας τα πρώτα του συναισθήματα μετά την επιτυχία του στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Όσο για πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο ο 30χρονος σεφ ανέφερε πως θα κάνει ένα ταξίδι με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια θα μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση υψηλού κόστους την οποία θα κάνει στο νεφρό του.

«Είναι ένα θέμα με τον νεφρό μου, αν το αφήσω μπορεί να συμβεί το χειρότερο. Η εγχείρηση αυτή που πρέπει να κάνω χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να γίνει κι επειδή θέλω να γίνει ρομποτικά ειναι μια κοστοβόρα διαδικασία. Έχω βρει δύο νοσοκομεία που αναλαμβάνουν, απλά τότε δεν είχα την οικονομική δυνατότητα, είχα και πάρα πολλή δουλειά και το αμελούσα», ανέφερε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164