Λιλή Πυράκη για Ελεονώρα Μελέτη: «Το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντί της, υπάρχουν φήμες ότι η εκπομπή θα κοπεί»

Από τη Δευτέρα 27/11 η εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη άλλαξε ώρα και συγκεκριμένα ξεκινάει στις 8:00.

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες τους σχολίασαν αυτήν την αλλαγή, ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής, Λιλή Πυράκη ανέφερε πως το Mega δείχνει πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντι στην παρουσιάστρια, ενώ ακούγονται φήμες ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πρόωρα. 

«Το θέμα που έχει προκύψει από εχθές είναι ότι Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη. Υπάρχουν φήμες ότι θα κοπεί η εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα, προφανώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί γι’ αυτό και δεν το έχουμε βγάλει σαν ρεπορτάζ. Θεωρώ ότι αυτό δεν είναι μια σωστή συμπεριφορά προς μια παρουσιάστρια που ήταν από τα πρώτα ονόματα, όταν χτιζόταν το κανάλι. Η στάση της Ελεονώρας απέναντι στην αλλαγή ώρας δείχνει ότι δεν είναι κάτι που της άρεσε», είπε η Λιλή Πυράκη στην εκπομπή «Breakfast@Star».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Ελένη Χατζίδου η οποία ανέφερε: «Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν θα πάρει θέση, πιστεύω κάτι θα σχολιάσει».

Δες όλα όσα συζητήθηκαν παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164