Λίτσα Πατέρα: Το «καρφί» για το Πρωινό – «Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στην εκπομπή»

Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και ο δημοσιογράφος, Ηλίας Σκουλάς.  

Η γνωστή αστρολόγος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για όσα γράφονται για τη Φαίη Σκορδά και τη Μπέττυ Μαγγίρα για την επόμενη σεζόν. 

«Ακόμη δεν έχει καθοριστεί τίποτα, δεν ξέρω τίποτα, είμαστε καλά. Εγώ πάντα…ΑΝΤ1», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.

Και συνέχισε: «Αυτό τον καιρό γίνονται ακόμα συζητήσεις και με βάση αυτές τις συζητήσεις θα ξέρουμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για υπογραφές». 

Όσον αφορά sτο ενδεχόμενο η Μπέττυ Μαγγίρα να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα, η Λίτσα Πατέρα ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι η Μπέττυ Μαγγίρα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν. Η Μπέττυ είναι άλλο πράγμα και ο Γιώργος άλλο πράγμα. Δεν νομίζω ότι θα τους δούμε μαζί». 

Τέλος, η Λίτσα Πατέρα εξέφρασε το παράπονό της για την εκπομπή «Πρωινό» λέγοντας: «Δεν είμαι ικανοποιημένη με τη διάρκεια των ζωδίων στην εκπομπή. Ο καθένας ξέρει τι θα κάνει στην εκπομπή του, εγώ ξέρω τι θα έπρεπε να πω. Επειδή λοιπόν, απευθύνομαι στον κόσμο και πιστεύω πάρα πολύ σε αυτό που κάνω, η ώρα δεν μου φτάνει, αλλά δεν πειράζει γιατί έχω και το περιοδικό και διαβάζουν και από εκεί».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164