Site icon TLIFE

Λύγισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τον Παύλο Σταματόπουλο. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για όλα, το Big Brother και την επιστροφή του στην τηλεόραση, ενώ συγκινημένος απάντησε για τον αδερφό του, τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο.

«Πριν από δύο χρόνια με τον θάνατο του αδερφού μου ‘έσκασα’ και πήγα θεωρητικά νεκρός στο νοσοκομείο. Το καλοκαίρι όλα ξεκίνησαν με έναν πυρετό και τελικά έγιναν πιο δύσκολα. Ξαφνικά αποδείχτηκαν κάποιοι όγκοι, κάποιες εγχειρήσεις, και το πιο τρομακτικό, μια σηψαιμία. Πέρασα τρομακτικά. Υπήρχε στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω για 10 δευτερόλεπτα και έσκαγα, πέταγα πράγματα. Την στιγμή που δεν μπορούσα να αναπνεύσω πήρα τηλέφωνο τον γιο μου και έτσι σώθηκα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πάντα με πονάει η καρδιά μου όταν σκέφτομαι τον θάνατο του αδερφού μου. Κοροϊδεύω τον εαυτό μου ότι ο Θάνος έχει δουλειές και γι’ αυτό δεν τον βλέπω. Είναι μερικές εικόνες του Θάνου που έχω στο μυαλό μου και δεν καταπίνονται. Δεν είπαμε όσα θέλαμε να πούμε. Αν μπορούσε να με ακούσει, θα του έλεγα ότι τον αγαπάω», είπε συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δες στο απόσπασμα όσα εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής:

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε και για την σχέση με τον γιο του: «Ο Στέργιος με στηρίζει αλλά πρέπει να δει και αυτός τη ζωή του. Νιώθω ενοχή γιατί τον στεναχώρησα, τον δυσκόλεψα».

 

© 2024 tlife.gr