Site icon TLIFE

Μάγδα Τσέγκου: «Αναμενόμενο να αποχωρήσει η Αναστασοπούλου από τον Παπαδάκη – Δεν πήγαινε αυτό το δίδυμο»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και στη Μυρσίνη Κοντού μίλησε Μάγδα Τσέγκου για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και τα πρόσωπα που απασχόλησαν τη μικρή οθόνη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές και το έντονο στοιχείο της Ενημέρωσε που έχει ενταχθεί σε αυτές τα τελευταία χρόνια.

«Βλέπω παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης που εξελίσσονται και χειρίζονται πολύ καλά τα θέματα της επικαιρότητας, όπως η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέττυ Μαγγίρα», είπε αρχικά η Μάγδα Τσέγκου.

Για το «διαζύγιο» της Μαρίας Αναστασοπούλου από τον Γιώργο Παπαδάκη: «Αναμενόμενο να αποχωρήσει η Αναστασοπούλου από τον Παπαδάκη Δεν πήγαινε αυτό το δίδυμο, οπότε είναι λογικό. Δεν είναι κακό να μην ταιριάξουν δύο άνθρωποι αλλά είναι κακό να παραμένουν ενώ δεν ταιριάζουν», απάντησε η Μάγδα Τσέγκου.

Ενώ τέλος ανέφερε για την πορεία της: «Είμαι από τις πρώτες που έκαναν το λεγόμενο infotainment στην ελληνική τηλεόραση. Είμαι «μανούλα» σε αυτό, οπότε το ξέρω καλύτερα απ’ όλους σας πώς γίνεται», είπε στην κάμερα του Star η Μάγδα Τσέγκου.

© 2024 tlife.gr