Site icon TLIFE

Μαίρη Αυγερινοπούλου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα επανέλθει, υπάρχουν γνωστά ονόματα που του στάθηκαν»

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Δημήτρη Φιλιππίδη, η Μαίρη Αυγερινοπούλου έκανε το δικό της σχόλιο στη Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός πρόκειται να επανέλθει ενώ υπάρχουν άνθρωποι του χώρου που τον στήριξαν.

«Έτσι, τον έχουν μεγαλώσει. Επειδή είμαστε γείτονες κι είναι ένας άνθρωπος που έχω κάνει την πρώτη συνέντευξη στη ζωή του. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από ότι ήταν πριν κάποιους μήνες. Θα επανέλθει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Υπάρχουν άνθρωποι που του έχουν σταθεί και ο Πέτρος τους ξέρει και τους ξεχωρίζει. Γνωστοί, όχι ακριβώς άνθρωποι του θεάτρου. Γενικά ο Πέτρος είναι σε ένα δρόμο που θέλει να βάλει τα πράγματα σε μία σωστή βάση και θέση. Όσον αφορά τον Δημήτρη, τον μεγάλωσαν έτσι από μικρό παιδάκι. Ποτέ δεν του έλεγε ότι εγώ είμαι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχει φάει και πόρτα ο Δημήτρης σε κάποιες δουλειές. Το τι θα κριθεί ότι έχει κάνει ο πατέρας του, θα κριθεί για τον πατέρα. Το παιδί είναι ταλαντούχο κι εξαιρετικό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

© 2024 tlife.gr